Tietoja minusta

Slider


Olen 44-vuotias kaarinalainen kahden lapsen isä, lakimies sekä aktiivinen kuntapäättäjä ja vastuunkantaja. 

Teen mielelläni töitä kotikaupunkini hyväksi ja olen kiinnostunut kuulemaan kaarinalaisten ajatuksia asumisen, elämisen ja yrittämisen edellytysten kehittämiseksi. Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista ja jokainen kunnan käyttämä euro on peräisin kuntalaisten kukkarosta. Rakennetaan siis yhdessä taloudellista, turvallista ja kestävää, entistä parempaa Kaarinaa! 

Olen ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen.  Olen lisäksi Kokoomuksen Kaarinan valtuustoryhmän puheenjohtaja. Olen ollut mukana monissa paikallisissa ja alueellisissa luottamustehtävissä, neuvotteluissa ja päätöksentekopöydissä, joissa neuvottelu ja yhteistoimintataidoille on ollut käyttöä. Tulen mainiosti toimeen ihmisten kanssa, mielipiteistä ja puoluetaustasta riippumatta. Vahva yhteistyökyky onkin välttämätön edellytys, kun tehdään kaupunkilaisten kannalta parhaita mahdollisia päätöksiä. 

Politiikka on aina yhteistyötä, ihmissuhteita ja kompromissejakin. Kukaan ei pärjää yksin ja kaikkien kanssa pitää tulla toimeen. Päätöksenteon ei tule perustua ennakkoluuloihin tai poliittisiin agendoihin, vaan aina järkeen ja faktoihin. 

Vapaa-aikani vietän mieluiten lasteni ja muiden läheisteni kanssa. Pyrin myös harrastamaan monipuolista kuntoliikuntaa ja ikämiespotkupalloa – vaihtelevalla menestyksellä.  Penkkiurheilijana seuraan erityisesti jalkapalloa. Kuntapolitiikasta on myös muodostunut rakas harrastus, joka kysyy melko paljon aikaa, mutta on mielenkiintoista ja palkitsevaa. 

Työkseni toimin HKScan-konsernissa lakimiehenä.  Minulla on laaja kokemus asianajajan ja lakimiehen työstä ja olen tottunut neuvottelemaan, perehtymään asioihin sekä tekemään ratkaisuja ja sopimuksia.  Koulutuksestani ja työkokemuksestani on uskoakseni ollut merkittävää hyötyä kuntapolitiikassa ja Kaarinan asioiden hoitamisessa.